Mirësevini në Wikicitate,
përmbledhja e lirë e citateve të cilën edhe ju mund ta redaktoni.
302 artikuj në shqip
E diel, 21 mars, 2021, 13:52

Wikicitate është një përmbledhje e lirë në rrjet dedikuar citateve të referuara nga njerëz dhe vepra artistike të shquara nga të gjitha gjuhët e botës. Përpara se të nisni të redaktoni, vizitoni Portalin e Komunitetit për të mësuar si mund të kontribuoni në Wikicitate si dhe lajmet më të fundit në lidhje me projektin. Pasi të keni bërë disa prova te livadhi, kyçuni dhe mund të filloni menjëherë të redaktoni pothuajse çdo faqe.
Thënia e javës
Kudo që duhet arti i mjekësisë, ka dashuri dhe për humanizmin
~ Hipokrati ~

Lajmet

 • Mirë e bukur! - Ibrahim Rugova shpallet artikull i mirë.
 • Shih ore! Erdhi boti! - MajavahBot është një robot i ri që do të përdoret për arkivimet automatike të faqeve. Ndiqni kontributet e tij këtu.
 • I përkryer! - Wikicitate ka artikullin e parë të përkryer: Faik Konica.
 • Filtrojmë, xhaxho, filtrojmë... - Aktivizohet filtrimi i redaktimeve për t'u mbrojtur ndaj redaktimeve keqdashëse.
 • ¡Hola amigo! - Lidhjet e kolonës anësore ofrojnë mbështetje në 5 gjuhë të ndryshme tashmë.
 • Ndihmë nga jashtë. - Xaosflux emërohet administrator ndërfaqeje për të ndihmuar për 1 muaj në Wikicitate.
 • 250 për besë! - Wikicitate ka tashmë mbi 250 artikuj. Faleminderit të gjithëve!
 • Tungjatjeta o mik! - Mirëpritja e përdoruesve të rinj tashmë është automatizuar falë zgjatimit NewUserMessage. Shikoni më shumë në Kuvendi#Zgjatim i ri në komunitet.
 • Dashuri për të tërë, pa përjashtim. - Zgjatimi WikiDashuri është tashmë plotësisht funksional me mbi 70 stampa vlerësuese e me një ndërfaqe tërësisht shqip. Përdoreni në çdo faqe përdoruesi duke shtypur mbi zemrën e vogël, të kuqe.
 • Në një arë o në një lëndinë... - Wikicitate ka tashmë zgjatimin SandboxLink të aktivizuar dhe plotësisht të përshtatur. Shikoni në krye të faqes, pranë emrit tuaj të përdoruesit. Livadhisje të mbarë!

Faqet në rrjet

Foreign language support

If you have any problem and don't understand Albanian, please ask for assistance here.

Artikujt e rinj

Speciale:NewPages

Nëse faqja është bosh do të thotë se nuk ka pasur artikuj të rinj për këtë muaj.

Këshilla

 • Nëse jeni përdorues i ri lexoni faqet ndihmëse.
 • Sigurohuni t'i hidhni një sy rregullave kryesore të komunitetit.
 • Përpara se të shkruani artikullin tuaj të parë është me rëndësi të lexoni çfarë është një artikull.
 • Për të bërë prova me wikitekst shkoni te Livadhi.
 • Nëse keni pyetje në lidhje me Wikicitate shkoni te Pyetje e Përgjigje.
 • Faqja për të diskutuar temat më të rëndësishme që lidhen me Wikicitate është Kuvendi.
 • Për vërejtje dhe ankesa shkoni në Zyrën e Ankesave.
 • Shfletoni Projektet për të gjetur projekte sipas temave që ju interesojnë.
Wikicitate menaxhohet nga Fondacioni Wikimedia, një fondacion jofitimprurës i cili gjithashtu menaxhon disa projekte të tjera shumë-gjuhëshe me përmbajtje të lirë:
Wiki-Fjalori
Fjalori i Lirë
Wiki-Librat
Libra dhe tekste didaktike
Wikipedia
Enciklopedia e lirë
Wiki-Burimet
Libraria e lirë
Wiki-Speciet
Lista e gjallesave
Wiki-Lajmet
Lajmet e lira
Meta-Wiki
Koordinimi i të gjitha projekteve
Commons
Depoja e përbashkët e materialeve multimediale
Wikiversiteti
Qendra e mësimit pa kufi
Wikidata
Baza e lirë e të dhënave
Wiki-Udhëtime
Guida turistike e hapur
This article is issued from Wikiquote. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.