Добро дошли на Викиновости,
слободну новинску агенцију за коју и Ви можете да пишете!
среда, 14. април 2021, 15:12 (UTC)
Укључи се!  Редакција  Помоћ
Најновије вести
Време
Економија и бизнис
Занимљивости
Култура
Наука и технологија
Политика
Свет
Спорт
Србија

Форум
Редакција
Контакт
Извештај са првог Гашиног сабора
Извештај са првог Гашиног сабора
Фото:
Доделом међународних награда највећим ауторима стрипа из Србије и десетак земаља, и крајем осам изложби, завршен је у Београду Гашин сабор, први фестивал карикатурално–хумористичног и породичног стрипа.

Најновије вести ±

Све најновије вести

Напишите чланак за Викиновости
Пре почетка писања чланка молимо вас погледајте упуство за писање. Такође проверите у изменама да би сте видели да ли је ваша вест већ објављена.


Имате вест, али не и времена да је у целости напишете? Обавестите нас о чему би сте волели да вас извештавамо. Учините то на нашој страници.

„The Cure Award” за Википедијанца из Србије‎
„The Cure Award” за Википедијанца из Србије‎
Фото:Mickey Mystique
Господин Милорад Димић, др спец. ваздухопловне и хипербаричне медицине, који под корисничким именом „Intermedichbo” уређује Википедију на српском језику, добитник је признања The Cure Award, које додељује заједница Wiki Project Med Foundation.
Зоран Цвијановић у представи Прах
Зоран Цвијановић у представи Прах
Фото:
Традиција у Канади се наставља... Народно позориште из Београда и Шабачко позориште у оквиру културног пролећа у Канади долазе са представонм Прах. Носиоци главних улога су Зоран Цвијановић и Наташа Нинковић.
Викимедија Србије расписала конкурс за финансирање пројеката
Викимедија Србије расписала конкурс за финансирање пројеката
Фото:
Викимедија Србије расписује конкурс за финансирање пројеката који доприносе стварању и ширењу слободног знања. Конкурс је замишљен као инкубатор добрих идеја и посвећен је мањим пројектима, који могу бити преточени у дугорочну сарадњу. Пријаве су отворене од 22. фебруара до 22. марта 2016. године.
Ђоковић освојио Мајами
Ђоковић освојио Мајами
Фото:
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић постао је први играч у историји са 28 мастерс трофеја, пошто је данас у финалу турнира у Мајамију победио Јапанца Кеија Нишикорија у два сета, 6: 3, 6: 3.
Подиже се старосна граница за пензију

Земље бивше Југославије имају сличне прописе о условима за стицање пензије, али ће, следећи праксу у Европској унији, највероватније ускоро морати да подижу старосну границу за пензионисање.

Слика - Прочитај више...


Шекарић и Микец поправили пласман на ранг листи
Шекарић и Микец поправили пласман на ранг листи

Репрезентативка Србије у стрељаштву Јасна Шекарић на наредној ранг листи напредоваће за 18 места и званично бити друга на свету у гађању малокиалибарским пиштољем.
»»

This article is issued from Wikinews. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.