Wilujeng Sumping di Wikikamus basa Sunda
Kamus bébas basa Sunda anu digarap réréongan.
Kiwari Wiktionary basa Sunda karak miboga 295 éntri. Kontribusi hidep dina ngamekarkeun Wikikamus ieu kacida dipiharep pisan.
Ahad, 17 Maret 2019
Tabuh 20:41 (UTC+7)

Pérsi Sélulér


Ngeunaan Wikikamus

Wikikamus atawa Wiktionary téh nyaéta kamus multibasa, lain énsiklopédi. Dadaranana bisa diilikan dina kritéria inklusi. Tempo ogé kaca pitulung jeung kasapukan pidangan pikeun nu lianna. Nu midang di kaca tepas di antarana alih basa mingguan jeung paribasa. Kumaha carana ilubiung? Mangga ilikan béréndélan hancaeun jeung artikel pamundut.




Sungsi Wikikamus

Dumasar kategori - Dumasar basa - Dumasar guna kecap - Dumasar jejer - Daptar wancahan jeung singgetan - Daptar frékuénsi - Indéks basa - Tarabas - Rima - Daptar Swadés - WikiSaurus - Pajéntréan tatateundeun éntri - Jieun kaca anyar - Lampiran




Kecap Poé Ieu

Wiktionary:Kecap poé ieu/17 Maret




Ngeunaan Kecap Poé Ieu - Arsip - Usulkeun Kecap Anyar    


Éntri pilihan

Éntri anyar - Éntri acak - Kecap poé ieu - Nu ahéng - Kecap dina émbaran

Indéks gancang Aksara lianna

A a B b C c D d E e É é F f G g H h I i J j K k L l M m N n O o P p Q q R r S s T t U u V v W w X x Y y Z z

ᮃ-ᮯ ꦄ-ꦲ ᬅ-ᬳ ᨀ-ᨖ Α–Ω α–ω А–Я а–я א–ת ﺍ–ﻱ अ–ह অ–ঢ় ก–ฮ あ–ん ア–ン 一–广–火–羊–酉–龠 가–힣

Latin lianna

! 0–9 À–þ Ā–ž

Sungsi Wikikamus sacara manual




Hancaeun

Ngalengkepan artikel nu aya - Alih basa nu perlu dipariksa - Pamundut beberesih - Pilih salah sahiji hanca lianna


Wiktionary Basa Sunda geus miboga kecap dina babaraha basa:

Sunda (286) - Indonésia (20) - Jawa (0) - Minangkabau (0) - Banjar (0) - Batawi (0) - Bali (0) - Melayu Brunei (0) - Malayu (0) - Bugis (0) - Inggris (32) - Perancis (0) - Madagaskar (0) - Walanda (0) - Spanyol (0) - Jérman (0) - Italia (0) - Portugal (0) - Finlandia (0) - Polandia (0) - Arab (0) - Rusia (0) - Jepang (0) - Turki (0) - Yunani (0) - Koréa (0) - Hindi (0) - Thai (0) - Viétnam (0) - Ibrani (0) - Daptar salengkepnya

Wikikamus dina basa séjén
Ieu mangrupakeun Wiktionary édisi Basa Sunda (Wikikamus): ditujukeun pikeun ngadadarkeun sadaya kecap tina basa mana waé maké Basa Sunda. Pikeun conto, tingal frei (hiji kecap dina Basa Jérman). Pikeun mendakan dadaran basa Jérman pikeun kecap éta, hidep kudu muka kaca nu sarupi dina Wiktionary Basa Jérman. Tingal ogé Koordinasi Multibasa jeung Statistika Multibasa.

  • Leuwih ti 100.000 Kecap:
  • Leuwih ti 10.000 kecap:
  • Leuwih ti 1.000 kecap:

Wiktionary dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

Wikipédia
Wikipedia
Énsiklopédi bébas
Wikisource
Wikisource
Dokumén Bébas
Wikiquote
Wikiquote
Kumpulan Cutatan
Wikibooks
Wikibooks
Pustaka jeung Manual
Wikinews
Wikinews
Warta Bébas
Wikispecies
Diréktory Spésies
Wikivoyage
Inpo Liliaran
Wikiversity
Wikiversity
Sarana Diajar Bébas
Commons
Commons
Gudang média keur balaréa
Wikidata
Dadasar Pangaweruh Bébas
MediaWiki
MediaWiki
Koordinasi MediaWiki
Meta-Wiki
Koordinasi sadaya proyék Wikimédia

Sadaya | Anyar: 5 10 15 20 25 | Dianti: 5 | Pondok: 5 10 15 20 | Panjang: 5 10 15 20 | Kategori: 5 10 | Gambar teu dipaké galeri

This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.