Wilujeng Sumping di Wikikamus Basa Sunda
Kamus bébas nu dipedar dina basa Sunda
780 léma dina basa Sunda

Poé Ahad 19 Januari 2020

Sungsi kekecapan Sunda   Pitulung   Dumasar kategori

Pangbagéa

Ari WikiKamus nyaéta kamus Sunda onlén nu ngawadahan sagalaning kekecapan, boh kekecapan Sunda boh kekecapan ti basa séjén. Tegesna mah kamus multibasa nu dipedar dina basa Sunda. WikiKamus geus dikawitan ti 4 Oktober 2004, ngan hanjakal nepi ka kiwari téh kakara miboga 780 léma. Ku kituna, anjeun diperedih pikeun jadi panulis di WikiKamus, anjeun bisa nambahkeun atawa ngaropéa kekecapan di ieu WikiKamus, malah mah tanpa kudu asup log.

Perlu diperhatikeun yén ieu kamus ditangtayungan ku GFDL, sagala kontribusi Anjeun di ieu loka biluk kana Lisénsi Atribusi/Babagi Sarupa Creative Commons 3.0 jeung GFDL. Pikeun maluruh paribasa atawa cutatan-cutatan mangga sorang WikiCutatan, pikeun élmu pangaweruh nu euyeub mangga teuleuman Wikipédia basa Sunda.

Kecap pinilih

Wiktionary:Kecap pinilih/19 Januari


Ngeunaan kecap pinilih - Arsip - Usulkeun Kecap Anyar

Jieun éntri

Paluruh éntri

Jumlahing kecap

Sunda (768) - Indonésia (0) - Jawa (0) - Minangkabau (9) - Banjar (0) - Batawi (0) - Bali (0) - Madura (0) - Malayu (0) - Bugis (0) - Inggris (3) - Perancis (0) - Madagaskar (0) - Walanda (0) - Spanyol (0) - Jérman (0) - Italia (0) - Portugal (2) - Finlandia (0) - Polandia (0) - Arab (0) - Rusia (0) - Jepang (0) - Turki (0) - Yunani (0) - Koréa (0) - Hindi (0) - Thai (0) - Viétnam (0) - Ibrani (0) - Daptar salengkepnya

Langlang kategori

Dumasar kategori - Dumasar basa - Dumasar guna kecap - Dumasar jejer - Daptar wancahan jeung singgetan - Daptar frékuénsi - Indéks basa - Takulan - Rima - Daptar Swadés - WikiSaurus - Pajéntréan tatateundeun éntri - Jieun kaca anyar - Lampiran

Éntri piliheun

Éntri anyar - Éntri acak - Kecap poé ieu - Nu ahéng - Kecap dina émbaran

Indéks gancang Aksara lianna

A a B b C c D d E e É é F f G g H h I i J j K k L l M m N n O o P p Q q R r S s T t U u V v W w X x Y y Z z

ᮃ-ᮯ ꦄ-ꦲ ᬅ-ᬳ ᨀ-ᨖ Α–Ω α–ω А–Я а–я א–ת ﺍ–ﻱ अ–ह অ–ঢ় ก–ฮ あ–ん ア–ン 一–广–火–羊–酉–龠 가–힣

Latin lianna

! 0–9 À–þ Ā–ž

Sungsi Wikikamus sacara manual

WikiKamus séjén anu éntrina panglobana  +/−
(Apdétan panungtung tanggal 18 Méi 2019)


Wiktionary dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

Wikipédia
Wikipedia
Énsiklopédi bébas
Wikisource
Wikisource
Dokumén Bébas
Wikiquote
Wikiquote
Kumpulan Cutatan
Wikibooks
Wikibooks
Pustaka jeung Manual
Wikinews
Wikinews
Warta Bébas
Wikispecies
Diréktory Spésies
Wikivoyage
Inpo Liliaran
Wikiversity
Wikiversity
Sarana Diajar Bébas
Commons
Commons
Gudang média keur balaréa
Wikidata
Dadasar Pangaweruh Bébas
MediaWiki
MediaWiki
Koordinasi MediaWiki
Meta-Wiki
Koordinasi sadaya proyék Wikimédia
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.