zdrukthëtar

ZDRUKTHËTAR m.

  • Punëtor që merret me punimin e drurit dhe që bën orendi, dyer, dritare e sende të tjera prej druri; marangoz. Mjeshtëria (puna) e zdrukthëtarit. Veglat e zdrukthëtarit. Banaku i zdrukthëtarit.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.