turit

TURIT kal.

  • I flas që të largohet, e përzë, e dëboj; e tremb, e trumhas (zakonisht për shpendët dhe për kafshët). Turiti pulat (delet).
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.