rupi

RUPI m. vet. një tr.

  • Njësia monetare bazë e Indisë, e Pakistanit dhe e disa vendeve të tjera të Azisë Jugore; monedhë që ka këtë vlerë.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.