rosto

ROSTO f. gjell.

  • Mish kofshe me erëza e me hudhra, që piqet pak nga pak në zjarr të ngadaltë dhe që pritet në thela të holla; një pjatë me thela nga ky mish. Rosto viçi. Rosto me patate.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.