romak

Jan ca numra super fare qe sbojn nai gjo ndryshe dhe ai qe i ka kriju esht i cop pillropshi.Follow Gjithashtu Dhe Kikiriku Tv

    NUMRAT Romak

    This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.