roletë

ROLETË f.

  • Thurimë prej thuprash druri ose prej lënde tjetër, që ulet e ngrihet duke e mbledhur me anë të një rripi dhe që shërben për të mbyllur plotësisht a pjesërisht një dritare. Roletat e dritares. Hap (mbyll) roletat.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.