rogjezë

ROGJEZË f.

  • Enë e vogël prej qelqi me grykë të ngushtë dhe e mbyllur, në të cilën ruhet një lëng që përdoret për mjekim me anë të gjilpërave.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.