rogaç

ROGAÇ m.

  • 1. Kafshë e tredhur (zakonisht për qetë).
  • 2. vjet. Ai që vishej ndryshe dhe vinte në fytyrë një maskë me brirë etj. për karnavale; karnaval. Rroba rogeçësh. Dita e rogeçëve.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.