robtuar

ROBTUAR mb.

  • Që është i dërrmuar nga puna e rëndë dhe e gjatë; i rraskapitur. Grua e robtuar.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.