robëruar

ROBËRUAR mb.

  • Që ka humbur lirinë dhe pavarësinë, që ka rënë nën zgjedhën e huaj, që është në robëri. Popull (vend) i robëruar. Njerëz të robëruar.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.