ritransmetoj

RITRANSMETOJ kal. radio.

  • 1. Marr një valë radioje ose televizioni dhe e përforcoj për ta përhapur përsëri ose për ta dërguar më larg.
  • 2. Jap përsëri me radio ose me televizion diçka që është transmetuar një herë; përsërit. E ritransmetuan koncertin (ndeshjen).
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.