rishikoj

RISHIKOJ kal.

  • Shqyrtoj sërish diçka për të gjetur të metat a gabimet dhe për ta ndrequr ose ndryshuar; e shikoj përsëri për ta ndryshuar. E rishikoi çështjen. E rishikuan planin (normën). Rishikoj një vepër. E rishikuan ligjin. E rishikoi qëndrimin ndaj detyrës (ndaj shokëve). I rishikoi pikëpamjet e veta. Rishikoj mundësinë e .... Rishikoj me sy kritik.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.