ripunoj

RIPUNOJ kal.

  • 1. E kaloj edhe një herë nëpër duar për ta ndrequr dhe për ta përmirësuar; e punoj përsëri. Ripunoj projektin (programin). Ripunoj veprën (artikullin). Ripunoj tokën.
  • 2. E lexoj, e studioj ose e shtjelloj edhe një herë një vepër a një material për ta zbërthyer e për ta përvetësuar më mirë; e punoj përsëri.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.