ring

RING m. sport.

  • 1. Shesh katërkëndësh, i ngritur dhe i rrethuar me tri radhë litarë, në të cilin bëhen ndeshje boksi. Ring boksi. Litarët e ringut. U ngjit (doli, u ndeshën) në ring. Në mes të ringut.
  • 2. Boksi. Ringu profesionist. U largua nga ringu.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.