rimilitarizohem

RIMILITARIZOHEM vetv.

  • 1. Krijoj përsëri forcat ushtarake dhe i pajis ato me armë për t'u përgatitur për luftë pasi isha çmilitarizuar; militarizohej përsëri. Rimilitarizohen revanshistët.
  • 2. Pës. e RIMILITARIZOJ.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.