rimeso

RIMESO f.

  • Fletë shumë e hollë druri, e prerë posaçërisht me makinë, që u ngjitet sipër orendive dhe lëmohet sa të shkëlqejë. Rimeso arre (vidhi, panje). Fletë rimesoje. Mobilie me rimeso. Dru për rimeso. Vesh me rimeso. Ngjit rimeson.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.