rilexoj

RILEXOJ kal.

  • Lexoj përsëri diçka që e kam lexuar. Rilexoj lajmërimin (veprën, mësimin). Rilexoj fjalë për fjalë (rresht për rresht). Rilexoj me (pa) zë. E lexova dhe e rilexova disa herë.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.