rikrijoj

RIKRIJOJ kal.

  • 1. Krijoj përsëri, rindërtoj diçka të prishur a të zhdukur. Rikrijoj ushtrinë (partinë). Rikrijoj një figurë (një skenë). Rikrijoj me mend.
  • 2. Mishëroj në një vepër artistike ngjarjet dhe pamjet e jetës. Rikrijoj në vepër (në tablo).
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.