ribërë

RIBËRË mb.

  • Që është bërë përsëri nga e para; që është ndrequr dhe ndryshuar tërësisht. Vepër e ribërë. Artikull (punim) i ribërë. Punë e ribërë.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.