riarmatosem

RIARMATOSEM vetv.

  • 1. Pajisem përsëri me armë; marr armë të reja dhe përgatitem për të shpërthyer një luftë. Revanshistët fashistë po riarmatosen me shpejtësi.
  • 2. Pës. e RIARMATOS.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.