revolucionarizohem

REVOLUCIONARIZOHEM vetv.

  • 1. Ngre në një shkallë më të lartë frymën dhe mënyrën revolucionare të punës, filloj të mendoj e të veproj në mënyrë më revolucionare. Revolucionarizohet klasa punëtore.
  • 2. Pës. e REVOLUCIONARIZOJ.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.