revoltohem

REVOLTOHEM vetv.

  • 1. Zemërohem shumë kundër dikujt a për diçka, shfaq me forcë zemërimin dhe pakënaqësinë kundrejt dikujt a për diçka. Revoltohem me (pa) të drejtë.
  • 2. Ngre krye, bëj revoltë (zakonisht në vendet me sistem shtypës e shfrytëzues).
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.