revizionim

REVIZIONIM m. libr.

  • Veprimi sipas kuptimeve të foljeve REVIZIONOJ, REVIZIONOHET. Revizionimi i llogarisë (i dokumenteve). Revizionimi i kufirit. Revizionimi i përgjithshëm (i mesëm) i automjeteve. Revizionimi i vendimeve. Revizionimi i tezave (i teorisë, i parimeve). Plani i revizionimit. Komisioni i revizionimit organ në një organizatë politike, që shqyrton mënyrën e zgjidhjes së çështjeve nga organet drejtuese, çështjet e anëtarëve të organizatës dhe veprimtarinë e saj financiare.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.