rektorat

REKTORAT m.

  • Trupi drejtues i universitetit ose i një shkolle tjetër të lartë, që përbëhet prej rektorit dhe zëvendësve e ndihmësve të tij; ndërtesa ku janë zyrat e këtij organi. Rektorati i Universitetit. Mbledhja e rektoratit. Zyrat e rektoratit.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.