reklamim

REKLAMIM I m.

  • Veprimi sipas kuptimeve të foljeve REKLAMOJ I, REKLAMOHET I. Reklamimi i mallrave (i prodhimeve, i librave). Reklamimi i shfaqjeve (i filmave). Reklamimi i një politike.

REKLAMIM II m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve REKLAMOJ II, REKLAMOHET II. Reklamime për mallrat. Reklamimi i ndeshjes. Bëj (paraqit) një reklamim. Nuk ka pasur asnjë reklamim.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.