rehabilitim

REHABILITIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve REHABILITOJ, REHABILITOHEM. Rehabilitim i plotë. Rehabilitimi i të dënuarve (i anëtarëve, i një grupi). Rehabilitimi i një teorie.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.