reformoj

REFORMOJ kal.

  • Ndryshoj organizimin dhe drejtimin në një fushë të veprimtarisë shtetërore a shoqërore me anë të reformave, ndryshoj me anë reformash. Reformuan ushtrinë (shkollën, financat). Reformuan shkrimin (drejtshkrimin).
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.