reagim

REAGIM m. libr.

  • Veprimi dhe rrjedhimi i tij sipas kuptimeve të foljes REAGOJ. Reagim i menjëhershëm (i shpejtë). Reagime nervore. Reagimi i shtypit (i opinionit publik). Shkaktoi (ngjalli) reagime.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.