razaki

RAZAKI f.

  • 1. Rrush kokërrgjatë, i kuq a i zi dhe me cipë të trashë, korith.
  • 2. Përd. mb. sipas kuptimit të emrit. Rrush razaki.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.