raportor

RAPORTOR m. gjeom.

  • Mjet në trajtën e një gjysmërrethi me perimetër të shkallëzuar, që përdoret për matjen dhe për ndërtimin e këndeve; matës këndesh. I hedh këndet në letër me raportor.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.