radioteleviziv

RADIOTELEVIZIV mb.

  • Që ka të bëjë me përgatitjen e përhapjen e programeve ose të emisioneve të ndryshme me radio dhe me televizion së bashku, që jepet me anë të radiotelevizionit. Sistem radioteleviziv. Program (emision) radioteleviziv.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.