radiotelevizion

RADIOTELEVIZION m.

  • Qendër e përbashkët e radios dhe e televizionit, që përgatit e përhap emisione të ndryshme; ndërtesa e kësaj qendre. Radiotelevizioni shqiptar. Stacion radiotelevizioni. Festivali i këngës në radiotelevizion.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.