radiopërhapje

RADIOPËRHAPJE f.

  • Dhënia dhe përhapja me radio e programeve të ndryshme për dëgjuesit; institucioni që përgatit e përhap me radio këto programe. Radiopërhapja shqiptare. Qendra e radiopërhapjes. Drejtoria e radiopërhapjes.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.