radiogramafon

RADIOGRAMAFON m.

  • Aparat, që përbëhet nga një radio dhe nga një gramafon, të lidhur së bashku. Ndez (shuaj) radiogramafonin. Dëgjoj një pllakë në radiogramafon.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.