radiofonik

RADIOFONIK mb.

  • Që ka të bëjë me përhapjen e tingujve dhe të emisioneve ose me dhënien e njoftimeve me anë të radios. Qendra radiofonike. Shërbimi radiofonik. Ndërlidhje radiofonike. Revista radiofonike e mbrëmjes.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.