racionalizator

RACIONALIZATOR m.

  • Punëtor ose specialist, që i sjell përmirësime prodhimit dhe organizimit të punës me metoda me të përparuara. Racionalizator i dalluar. Lëvizja e racionalizatorëve.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.