rëndim

RËNDIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve RËNDOJ, RËNDOHEM. Rëndimi i fajit (i gabimit, i dënimit, i ndëshkimit). Rëndimi i planit (i buxhetit, i shpenzimeve). Rëndimi i taksave. Rëndimi i stomakut. Rëndimi i sëmundjes.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.