pangjyrë

PANGJYRË mb.

  • Që nuk ka ngjyrë. Tretësirë (lëndë) e pangjyrë. E tejpashme dhe e pangjyrë.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.