përfillje

PËRFILLJE f.

  • 1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve PËRFILL, PËRFILLEM.
  • 2. Nderim dhe vlerësim që tregohet ndaj dikujt a diçkaje, konsideratë. E dëgjonin me përfillje. I shprehu përfilljen e tij të thellë.
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.