gjuha maqedonase

Shqip

Emër

gjuha maqedonase -

  1. gjuha zyrtare e Republikës të Maqedonisë dhe bën pjesë në grupin lindor të gjuhëve jugore sllave

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

lena

Në gjuhët tjera

This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.