gjuha kroate

Shqip

Emër

gjuha kroate

  1. gjuhë Indo-Evropjane i takon familjes së gjuhëve Sllave dhe flitet në Kroaci dhe në Ballkan

Etimologjia

Prononcimi

Në gjuhët tjera

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>

This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.