gjuha koreane

Shqip

Emër

gjuha koreane f.

  1. është gjuha që flitet nga populli në Korenë Veriore dhe Korenë Jugore


__SUB_LEVEL_SECTION_2__

Në gjuhët tjera

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>

__SUB_LEVEL_SECTION_-1__
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.