gjuha galiciane

Shqip

Emër

gjuha galiciane (galicishtja)

  1. Është gjuhë që flitet ë shtetin Galicia dhe në Spanjë.


Në gjuhët tjera

This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.