bythëqyqe

Shqip

Bythëqyqe f.sh.bot. - Bimë e egër, me kërcell të gjatë, të mbushur në të dyja anët me gjethe të mëdha e të rrumbullakëta, që lëshon fara si kokrrat e arrës dhe që del zakonisht nëpër ara të mbjella.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.