bythëqiqër

Shqip

Bythëqiqër f.sh.bot. - Bimë që rritet si shkurre, me degë të holla e të gjata që kacavaren, me lule gjatoshe si kallam dhe me kokrra si qiqër.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.