bykëzoj

Shqip

Folje

Bykëzoj kal.bujq. - Mbush e mbuloj me byk rrënjët e pemëve, me qëllim që të ruhet lagështia, të plehërohet toka dhe të pengohet zhvillimi i barërave të këqija.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.